Telefon: +45  23 38 88 54  (Hverdage 9.00 -17.00)

Kontakt Kundeservice pr. email klik her.

Eller send direkte til : info@barbarullo.com

Vi besvarer emails inden for maks. 2 timer i hverdagen.

Betaling

Barbarullo ApS modtager betalinger med Visa, (Visa/Dankort), Mastercard, Maestro, Mobilepay og via bankoverførsel.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Ønsker du at betale via Bankoverførsel er dette også muligt. Benyt venligst dit ordre-ID som betalingsreference. Vi gør opmærksom på, at vælges Bankoverførsel som betaling, vil ordren først blive afsendt, når betalingen er godkendt på vores konto. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Konto i Sydbank: 7910-0002214628 IBAN: DK4579100002214628

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv 25% moms.  Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

Fragt

Vi leverer med GLS eller Postnord til din adresse eller afhentning i en pakkeshop nær dig.

Den normale leveringstid er 1-2 hverdage, såfremt varen er bestilt senest kl. 12.00.
Kan varen ikke leveres inden for den normale tidsramme, oplyser vi dig selvfølgelig om dette.

Er der tale om bestillingsvarer, som f.eks. større havemøbler, må der påregnes en lidt længere leveringstid. Typisk 4-7 hverdage, da disse kommer fra et eksternt lager og bliver leveret med fragtmand. 

Vi tilbyder gratis fragt i Danmark ved køb for min. kr. 500,-

Se alle leveringspriser her:

  • GLS Pakkeshop – DKK 49,00 (Gratis ved køb over DKK 500,00)
  • GLS Omdeling til Privat – DKK 69,00 (Gratis ved køb over DKK 800,00)
  • GLS Omdeling til Erhverv – DKK 55,00 (Gratis ved køb over DKK 500,00)
  • Postnord Valgfrit udleveringssted – DKK 59,00 (Gratis ved køb over DKK 500,00)
  • Postnord Omdeling til Privat -DKK 79,00 (Gratis ved køb over DKK 800,00)
  • Postnord Omdeling til Erhverv – DKK 69,00 (Gratis ved køb over DKK 800,00)
  • Afhentning fra vores lager i Aabenraa er Gratis. Afhentning kan dog kun ske efter aftale. Hvis du har valgt “Afhentning efter aftale” som fragtmetode, vil du blive kontaktet om hvornår varen er klar til afhentning.

Omdeling til Erhverv kan kun vælges til erhvervsadresser.

Fragt & levering til andre lande

Til de følgende lande tilbydes, som standard, levering med Postnord. Leveringstider varierer fra land til land og afhænger også af evt. fortoldning. Toldbehandlingen for Postnord er inkluderet i fragtprisen; men selve tolden er ikke inkluderet, og afregnes af modtager.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@barbarullo.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Barbarullo ApS
Jørgensgård 56
6200 Aabenraa

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:

Barbarullo ApS
Jørgensgård 56
6200 Aabenraa

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.