Dynebetræk Vasket Hør – Blue Fog – Linen Tales

OEKO-TEX Cert. 100% hør. Støvet blå. Flere størrelser.

kr. 999,00kr. 1.749,00

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

Lækkert dynebetræk i vasket, 100% hør.

Sengetøjet fra Linen Tales er i en blød og let kvalitet på 160G/M2.

Det fås i flere smukke farver. Det viste er i en fin støvet blå tone. Farven hedder: “Blue Fog”.

Hør er et naturprodukt, der er mere åndebart end andre materialer, og derfor særligt velegnet som sengetøj.

Linen Tales sengetøjet er desuden OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det ikke indeholder nogen sundhedsskadelige eller allergifremkaldende kemikalier.

Smukke knapper i kokosnøddeskal lukker dynebetrækket.

Dynebetrækket fås i følgende 5 størrelser:  135×200, 140×200, 140×220,  200×220, 240×220 cm.

Vælg den ønskede størrelse ovenfor.

Kombiner dynebetrækket med flere puder i forskellige størrelser og farver for at  skabe et skønt og afslappende sengemiljø.

Leveringstid:  Hvis varen er på lager er leveringstiden 1-2 dage. Hvis den er i restordre ,skal der påregnes ca. 30 dages leveringtid.

Produktpleje/Vaskeanvisning af hør

Maskinvask:
Vi anbefaler at du første gang vasker dit nye hør sengetøj separat fra andre genstande og ved lav vandtemperatur. Fremtidige vasketemperaturer skal være på 40 ° C, men ved mere hårdnakkede pletter kan temperaturen hæves til 60 ° C.

Hvis din vaskemaskine giver dig mulighed for at vælge vandstanden, skal du vælge den højeste der tilbydes, fordi linned er meget absorberende. Undgå at overfylde vaskemaskinen med for mange genstande på én gang, da det kan resultere i at vride eller trække linnedstoffet ud af form. Sørg for, at alle andre genstande, der vaskes med hør, har samme farve, vægt og vaskeinstruktioner.

Vaskemiddel:
Brug et neutralt eller mildt vaskemiddel, der ikke indeholder blegemidler, såsom klor eller peroxid.

Blegning:
Vaskemidler, der indeholder blegemidler, er perfekte til hvidt hør, men bør ikke bruges til vask af farvet hør, da det farvede stof risikerer, at blive misfarvet eller plettet. Klorblegemiddel kan svække fibrene og få dem til at gulne. Hvis hvide stoffer har brug for blegning, skal du bruge et iltbaseret blegemiddel.

Tørring:
Vrid ikke hør ud før tørring. Uanset hvilken tørre metode du vælger – på tørresnor eller i tørretumbler. Tørring i tørretumbler gør hør sengetøjet ekstra blødt. Tørring af hvidt linned i solen hjælper med at bevare den originale hvide farve. Overtørring er den mest skadelige proces for stoffer, da det svækker fibrene, hvilket forårsager krympning og pilling. Overtørrede genstande genopretter deres naturlige fugtindhold efter at have absorberet fugt fra luften igen.

Strygning:
Ønsker du at stryge sengetøjet, så fjern det fra tørretumbleren, mens det stadig er fugtigt. Stryg sengetøjet på bagsiden af ​​stoffet. Brug et dampstrygejern på en varm indstilling til hør/linned.

Krympning:
Linen Tales produkter i vasket hør, er meget modstandsdygtige over for krympning, sammenlignet med ikke-vasket hør. For-vaskede/krympede genstande krymper normalt maks. 3%.

For flere informationer om Linen Tales se venligst: www.linentales.com

Brand

Linen Tales

Farve

,

Materiale

Størrelse i cm

135×200, 140×200, 140×220, 200×220, 240×220

Certificering

OEKO TEX

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dynebetræk Vasket Hør – Blue Fog – Linen Tales”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også